Eram inainte de a face liste saptamanale, cu planul de retete si ingredientele aferente. Cautam de fiecare data pe net ce as putea face cu ce aveam in frigider. Dupa ceva timp petrecut scormonind site-urile de retete, si verificand evident si mailul, lista de bloguri si inca o data mailul, am dat peste reteta asta. Si pentru ca nu cerea ingrediente exotice, iar sarea de mare tocmai o achizitionasem, si aveam ceva timp pana la pranz, am votat puiul. In mod sigur, din poze parea mult mai complicat decat a fost.
Din cuptor a iesit o crusta rumenita, mirosind a aluat prajit, nicidecum a ce se povestea in postul sursa. Dar cand am inceput sa desfac, un abur deosebit de aromat a invadat bucataria.
Daca n-ar fi nevoie de atat de multa faina si sare de mare care, pana la urma, nu servesc decat ca un invelis, si nu ca ceva de mancare, as face mult mai des felul asta. Dar e un mod sigur de a impresiona invitatii, care nu s-ar gandi ca sub aluatul deloc impresionant, se ascunde asemenea fragezime si savoare.
Ati mai incercat vreo reteta in crusta?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu