19 feb. 2012

Ludoteca: garajul

Cea mai tare inventie pentru copii si pentru copilul din noi, ludoteca. Un spatiu cu jucarii la discretie, pe care le poti imprumuta pentru sume extrem de modice, sau incerca pe loc. Ca o biblioteca cu jucarii. In fiecare saptamana suntem clienti fideli, pentru cel putin una dintre cele 2 ludoteci unde ne-am inscris. Una mai aproape, langa biblioteca, cu un spatiu de joaca cu (cel mai important) un circuit de tren, pasiunea baietilor (sshhh, au reusit sa se joace la el impreuna fara sa se certe ultima oara, ca unul a luat ceva sau a daramat altceva). Una mai departe, ludoteca cu scari in limbajul lui Cata, cu o multime de jocuri de ales.

A fost sursa de aprovizionare pentru petrecerea de ziua lui Cata, pentru descoperit jocuri si jucarii noi, pe care poti sa le uiti, fara sa-ti faci mustrari de contiinta ca se pierd intr-un colt de sertar sau aduna praf in dezordinea (ordonata) din casa. O cutie mare trona intr-un colt al ludotecii, un garaj neasamblat. Niste ochi mierosi si o privire rugatoare: "Mami, il putem lua acasa?" 


- made in Germany
- asamblarea a durat destul de mult, mai ales ajutata de 2 baieti plini de idei creative :) 
- inca pe atat a durat lipirea aptipildurilor, majoritatea o reclama deloc ascunsa. Din fericire au fost si unele bucati lipicioase in plus, bune de manevrat si stricat de manute inca insuficient de indemanatice. 
- perspectiva copilului din mine, care nu intelege care-i marea scofala cu masinile si cum te poti juca ore nenumarate cu ele: ocupa mult spatiu, si o sa fie destul de complicat sa-i dezmembrez piesele din plastic, pentru drumul inapoi catre ludoteca
- perspectiva copilului din Tati: el a fost cel mai incantat dintre baieti. Sa-l pun pe lista de cadouri pentru ziua ta, Tati?
- structura cam slab ancorata pentru un baietel inca cautator de puncte de sprijin pentru pozitia bipeda
- baietilor le-a placut, si a fost pana la urma destul de mare pentru 4 manute cateodata nedoritoare de joc impreuna
- si Degetica i-a facut o vizita, a fost primul lucru catre care s-a indreptat cand a intrat in casa


Pe net nu l-am gasit, o fi dintr-o colectie mai veche. Este foarte asemanator cu versiunea asta albastra.


Aveti vreo recomadare de joc deja incercat? Sau unul demult pe lista, si inca fara review? De ales din catalogul de jucarii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu