8 feb. 2012

Invitati, multi copii si un tort

Am avut musafiri speciali in weekend. Am aflat ca apartamentul nostru se descurca cu fost 4 copii si 4 adulti. Chiar si pentru masa, desi am folosit-o pe cea a copiilor. Da, Tati, stiu, masa de adulti luata special pentru multe persoane a fost ultilizata intr-un alt scop
Am facut primul meu tort. Care ar fi fost si mai supercalifragilistic daca ar fi avut copiii rabdare sa-l lase la rece cateva ore. La rece, adica pe balcon, a venit iarna geroasa si pe tarmuri belgiene. Cu ceva zapada. Iar anul asta Cata a indraznit sa se urce pe sanie, cu Teodor. La multi ani, Teodor, pentru cei 3 ani! Ne-a placut sa te avem in vizita, Cata mi-a soptit ca e trist ca ai plecat.

Dupa ce de o saptamana a tot incercat sa-si puna pantofii lui Cata sau ai mei, Matei a primit prima lui pereche de pantofiori. Atat de entuziasmat a fost, ca nu ne lasa sa-i scoatem. Mersul de-a busilea incaltat s-a lasat la inceput cu strigate de neputinta, parca piciorusele nu se mai puteau misca de greutatea adaugata. Printre atatia copii umblatori in picioare, Matei a facut luni, 06 februarie, primul lui pas singurel. A inceput sa devina interesat de mersul in picioare, incet-incet.
Printre 4 copiii sub 4 ani au fost surprinzator de putine certuri de posesie. Iar sambata au fost 6 copii. Cata intreaba: "De ce dureaza toata ziua asa mult pana cand fac 5 ani?"
Casa suna a liniste, foarte ciudat. Andreea si Cristi, va mai asteptam cu drag pe la noi! 

2 comentarii: