31 oct. 2010

Google Search Scroll

Mai nou, pagina de rezultate ale unei cautari Google are shortcut-uri. Da. De acord. Este inca o noua optiune adaugata de Google.

Ce nu inteleg insa este de ce nu exista o optiune de "disable"? Cum vine asta? Pe mine personal ma deranjeaza extrem de tare ca nu mai pot face "scroll" la pagina sus jos folosind cursoarele. Este oribil. Pur si simplu nu-l mai puteam folosi.

Incep sa se adevereasca previziunile sumbre conform carora Google va deveni mai devreme sau mai tarziu (datorita marimii companiei) un gigantic gen Microsoft.

Noi (Google) consideram ca este mai bine pentru voi (utilizatorii) sa folositi shortcut-uri, asa ca nu ne intereseaza parerea voastra. Nu va place, nu-i nimic, va obisnuiti. Noi suntem Google si nu ne pasa ce credeti voi, utilizatorii...

Oricum, eu personal mi-am rezolvat problema (folosesc Google Chrome) si am dezvoltat aceasta extensie.

Dar consider ca este pacat ca Google a luat-o pe acest drum... Stim cu totii unde duce.

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere