8 oct. 2010

Bebe Matei

S-a confirmat baietel si la ecografia morfologica, deci stiu sigur acum sa nu cumpar rochite si fustite. Si isi face simtita prezenta printr-o activitate intensa si deja vizibila spre seara, mai ales noaptea.

Sarcina asta a trecut cam repede pe langa mine, n-am mai trait fiecare pas si fiecare saptamana la intensitatea de prima data. Desi as fi vrut, imi place tare perioada de 2 in 1 :) "Noroc" cu carceii in mijloc de noapte si cu visele puternice si colorate, asa imi aduc aminte in fiecare seara de mogaldeata care creste. Noptile sunt cam agitate si pline de intreruperi, dar trebuie sa-mi fac antrenamentul cumva, nu? Ca sa-mi aduc aminte ce si cum...

La ultima numaratoare: 8 kile ale mele si vreo 700 grame ale piticului.

Cata nu mai e asa atasat de burtica cum era acum cateva luni, poate din cauza ca nu mai sta comod pe ea. In schimb citim cu spor din Asteptand un frate sau o sora, cu text putin si clar, si cu desene foarte sugestive. Primele dati cand am cittit-o, s-a oprit mult la pagina cu mami si tati care pleaca la spital sa se nasca bebe, si cu fetita care ramane acasa cu bunicii. Acum cere sa stam mai mult la pagina cu bebe din burtica care se joaca cu cordonul ombilical.

4 comentarii:

  1. Felicitari :) Matei este un nume f frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ohhh...felicitari, eu habar nu aveam...cand ne vedem si noi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi, mersi! :) Pai cand aveti si voi timp... Voi in ce zona stati? Ne auzim pe mail (cred ca ai mailul meu de la comentariile pe blogul tau)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce carte draguta! Si numele e tare frumos!:-*

    RăspundețiȘtergere