17 oct. 2010

Accidentat

Pentru prima oara in viata mea m-am accidentat la fotbal. Am mai avut o entorsa la o mana (de pe teren, evident) si o lovitura puternica in muschi (care m-a impiedicat sa joc fotbal vreo 3 saptamani), dar niciodata ceva serios. Asta pana ieri.

Am jucat in deplasare la Wappers (http://www.rbbfc.org/Stats10-11/4ths.asp). Am inceput mijlocas stanga, dar dupa ce unul din fundasii centrali si-a rupt mana (a fost scos de pe teren cu o ambulanta), fundasul stanga a trecut fundas central si eu am fost coborat fundas stanga (nu era prima oara cand jucam acolo si oricum pana atunci aia facusem mai mult ca fundasul stanga a fost un pic pe langa, nu stiu de ce...). Cu doua minute inainte de final, in pozitie de ultim aparator, am facut un tackling la minge (nu a fost 11 m), dar atacantul advers s-a impiedicat de piciorul meu, mi-a cazut peste picior, am auzit un trosc si asta a fost...

Dupa meci colegii m-au transportat mai intai la bere, iar dupa unul din ei mi-a condus masina pana acasa, de unde Lixa m-a dus la spital.

Aici, totul a fost impecabil mai putin timpul de asteptare (am stat cu totul vreo 2 ore). Se pare ca nu e foarte grav, dar totusi e fractura (la glezna). Va trebui sa tin ghipsul o perioada si dupa evident, pauza de la fotbal de minim patru saptamani (aflu mai multe saptamana viitoare cand ma duc la specialis sa-mi scoata ghipul si sa vada daca mai e nevoie de altul sau nu). In concluzie, m-am ales cu un mare ghips, pe care Cata deseneaza cu spor.

Ce ma supara cel mai tare e ca tocmai prinsesem un loc de titular, jucasem bine, imi intrasem in forma, incepusem sa fiu considerat dintre cei buni. Acum va trebui sa o iau de la inceput. Dar asta e...

6 comentarii:

  1. Ouch Cosmin :-/ Recuperare rapidă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc.

    Mai mult timp pentru dexonline, ca tot stau acasa :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Insanatosire rapida!Si ai grija de micutul Dali :)
    mari

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai, Dani Alves din Chitila, take it easy! Acum poti sa mergi?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dragos:

    Inca nu pot as merg. Astept pe 30 noiembrie sa-mi scoata si ultimul ghips si vedem atunci.

    RăspundețiȘtergere