4 feb. 2010

Mobila noua

Sunt fata strangatoare, la noi in debara categoria de poate-trebuie-hai-sa-nu-le-aruncam ocupa impresionant de mult loc. Intr-o seara cand baietii s-au culcat cu gainile, pe la 7 si ceva, aveam inca energie. Asa ca am valorificat in sfarsit o parte din cutii din zona sus-mentionata, iata ce-a iesit.


Parcare personalizata de masini, asta ca sa nu mai fie aruncate pe te miri unde prin casa. Si ca sunt acum foarte vizibile, domnisorul doarme in fiecare seara cu flota lui de masinute. Dintre preferate, Thomas-ul mic si Thomas-ul mai mare. Ar mai fi pe lista si Thomas-ul mare-mare, dar l-a convins mami sa doarma langa pat, ca nu are loc cu Cata in pat. Cand mai uit cate isi ia in pat la nani, nici nu stiu unde se mai strecoara sa se intinda sa doarma :)

Ma mai asteapta 2 cutii goale, de aceeasi provenienta, sa le aranjez; dar sa vad cand ii mai tentez pe baieti cu niste somnic prelungit ;)

2 comentarii:

  1. Excelenta mobila ! Am admirat-o si pe picasa. :)
    Daca le ia pe toate in pat, cine le pune inapoi dimineata? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Poza asta era imediat dupa inaugurare, deci toate erau la loc. De obicei le iau eu seara din pat si le pun in "parcare", cat face el baie. Asta ca sa aiba de unde sa le ia iar, sa ne facem ritualul de seara.

    RăspundețiȘtergere