29 ian. 2010

Prietenia la 2 ani - cresa

De cateva zile nu-i place sa plece de la cresa, parca ar mai sta un pic. Popiii, popiii!!! striga cand plecam cu glas rugator si cu o fata dulce. Cu 2 copii se joaca mai degraba.



Pe Clara a "descoperit-o" la scurt timp dupa ce a inceput cresa anul trecut, la 1 an si un pic. Cel mai mult se juca cu ea, faceau prostiute impreuna. Cand vin sa-l iau seara, Clara vine de fiecare data si-l conduce pe Cata pana la portita de unde il iau. Dimineata, daca deja e venita, vine sa-l intampine. Dimineata n-o baga in seama, el are tinta fixa la zona de mese, la bicuit (biscuiti).



Dupa vacanta din august, s-a mai schimbat placa. Nu stiu care a fost sursa schimbarii, dar grupul de joaca/prostiute ad-hoc s-a largit cu Ella si Antoine. De Ella intreaba acasa, de Ella se desparte greu seara. Si Ella intreaba acasa de Cata. Au avut o perioada (cateva luni, cred), cand faceau petreceri la somnul de pranz. Cata si Ella ridicau saltelele din pat (pat inalt de bebe), aruncau doudou (jucaria de somn), si incepeau sa topaie si sa strige. Cateodata li se alaturau si Clara, si Antoine. De vreo doua ori Cata si Ella n-au mai apucat sa doarma la pranz, au prelungit prea mult petrecerea. Pentru Ella stam sa-i dea pupici prin geam dupa ce pleaca de la cresa, si ea mai ramane inauntru.

Ella incepe din aprilie scoala, Cata din septembrie. Incercam sa-i dam la aceeasi scoala, sa vedem daca ne iese. Si poate in aceeasi grupa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu